ÅBENT HUS

HUSK vores ÅBENT-HUS arrangement lørdag kl. 10,00 - 15,00, hvor vi indvier vores nyindkøbte luftvåben - der bliver også mulighed for at prøve vores cal. 2 rifler og pistoler, ligesom vi byder på  forfriskninger.

Foreningen har modtaget kr. 25.000 fra Sæby Sparekasses Fond, kr. 12.500 fra Sparekassen Vendsyssels Fond og kr. 15.000 fra DIF og DGI's foreningspulje til indkøb af luftvåben.

FORENINGEN TAKKER MANGE GANGE FOR BIDRAGENE.

Velkommen til vores hjemmeside

Velkommen til Sæby og Omegns Skytteforening

I Sæby og Omegns Skytteforening dyrker vi skydning, som en seriøs og spændende idræt.

Skydning er en præcisionssport, som stiller store krav til dem, som vil være blandt de bedste.

Skydning er imidlertid også en sport for de mange knap så ambitiøse.

Skydning er en idræt, som kan dyrkes af alle, uanset alder, køn eller fysik.

Du bestemmer selv, hvor ofte og hvor meget du vil træne, og om du eventuelt ønsker at deltage i turneringer og stævner i regionen eller på landsplan.

I Sæby og Omegns Skytteforening er der plads til alle, uanset alder og ambitionsniveau.

På denne hjemmeside kan du læse mere om aktiviteterne i Sæby og Omegns Skytteforening.

Hvis du er interesseret i at høre mere om skydning, eller måske har fået lyst til selv at prøve at skyde, så mød op på skydebanen, og prøv kræfter med en spændende idræt.

Vores skydebane findes i Sæby Fritidscenter, Sæbygaardvej 32, 9300 Sæby