SKOLE DM

Sæby og Omegns Skytteforening deltager igen i år  i Skole DM.

Arrangementet er en del af en landsdækkende konkurrence  hvor 5. klasserne i hele landet konkurrerer om at blive den bedste i skydning.

Det er Dansk Skoleidræt og DGI Skydning, som står bag arrangementet på landsplan. Arrangementet har de seneste år haft ca. 8.000 deltagere.

Konkurrencen gennemføres ved at de lokale skytteforeninger i august, september og oktober måned træner eleverne og gennemfører konkurrenceskydningen for at udtage hold til Landsdelsfinalen.

Den . november afholdes Landsdelsfinaler i landsdelene i hele landet, hvor landsdelens 20 bedste hold konkurrerer om udtagelse til deltagelse i finalen.

Finalen afholdes i Vingsted den . november. I finalen deltager de 3 bedste hold fra hver landsdel. Der er fine pengepræmier til de 5 bedste hold i finalen. Præmierne er 8.000 kr., 5.000 kr., 3.000 kr., 1.500 kr. og 1.500 kr.

I Sæby gennemfører vi skole DM i samarbejde med skolerne så vidt mulig i klassernes gymnastiktimer. I august/september får holdene 3 træningsskydninger inden selve konkurrenceskydningen i oktober.

Træningen og deltagelse i konkurrencen er GRATIS.

Vi har specialtilbud til deltagerne i Skole DM - kommer senere

Skole DM 2018:

Ved finalen den 24. november 2018 i Vingsted:

Blev SÆBYGÅRDSKOLEN 5. C HOLD 1 med Lærke Silkær Petersen, Marie Kirstine Sand Nielsen, Andreas Madsgaard Oldager og Lærke Højgaard Andersen nr. 19. FLOT KLARET.

Vores øvrige hold fik følgende placeringer ved Landsdelsfinalen i Hobro den 17.november:

Sæbygårdskolen, 5 b, hold 1 med:Mathilde Porsmose Gjelstrup, Frida Thue Pedersen, Mikkel Bæk Særensen og Anna Mathilde Christiansen. Holdet blev nr. 6 752 Point.

Sæbygårdskolen, 5.c, hold 2 med: Philip Thrige Hansen, Sille Friis Toft, Andreas Skovgård Thomsen og Bastian Mahon Krogh. Holdet blev nr. 11 med 749 point.

Sæbygårdskolen, 5. d, hold 1 med:Viktoria Dahm Bak, Frederik Bjerregaard Carlsen, Isabella Emmely Børresen og Zeynep Adigüzel  Holdet blev nr. 14 med 743 point.

Privatskolen, hold 1 med: Laura Daarbak Trudslev, Stine Marie Lindegaard Christensen, Liv Abildgaard Christiansen og Selma Enghammer Nyholm Rasmussen. Holdet blev nr. 16 med 739 point.